Egyéb

MÁSIK VILÁG – ONLINE! / vendég: Galgóczi István iszlám szakértő

Online nézhető ONLINE
2021. május 12. (szerda) 17:00 - 18:00
Ingyenes

PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató – beszélgetéssel egybekötött – állandó előadás-sorozata
vendég: GALGÓCZI ISTVÁN iszlám szakértő
téma: TÚLVILÁGKÉP AZ ISZLÁM VALLÁSBAN
-------------------------------------------
Paulinyi Tamás – az elmúlt években R. Kárpáti Péterrel tartott – nagy sikerű, az Örkény István könyvesboltban tartott előadás-sorozata az idei évadban is követhető, ám a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, az évadnyitó szeptemberi előadás óta most ONLINE folytatódik.
A minden hónapban megtartott, 17-től 18 óráig tartó, beszélgetéssel egybekötött előadáson a látogatók a halálközeli élmények, a túlvilágképek és az elmúlással kapcsolatos emberi felfogások különös világáról hallhatnak Paulinyi Tamás pszi-kutatótól és aktuálisan meghívott vendégétől.
Az előadás 17.00-től 17.30-ig tart, ezt pedig egy – a kérdéseikre válaszra váró vendégekkel való – félórás ONLINE beszélgetés követ.
Május 12-én (szerdán) 17 h-tól Paulinyi Tamás Galgóczi István muszlim hitű tanító, arabista iszlám szakértővel beszélget, aki az iszlám vallás túlvilággal kapcsolatos hozzáállását mutatja be. Erről, vagyis a lélek halál utáni sorsáról, vallásos megközelítéseiről szól az este, ahol a nézők mind a szakértőnek, mind a vendégnek – ONLINE verzióban, chaten – kérdéseket tehetnek fel...