Egyéb

Megrajzolt földrajz: Izland - Virtuális Kulturális Túra

Online nézhető ONLINE
2021. február 24. (szerda) 18:00

Nagy Gábor idegenvezető, fotográfus, rajzoló előadása

A világ szépségeinek és értékeinek egy különlegesen letisztult, folyamatosan újjászülető, természetes fókuszpontja Izland, amely méltán szerepel sok utazó bakancslistáján. Az itt megtapasztalható természetes és kulturális környezet laikus szemmel is lenyűgöző – de vajon hogyan látja és örökíti meg mindezt olyasvalaki, aki egyszerre járja a vidéket idegenvezetőként, fotográfusként és rajzolóként?

Nagy Gábor közel negyed évszázada szenteli magát annak, hogy vezetett túrákon, előadásokon, cikkeken, interjúkon keresztül megismertesse a nagyközönséggel a világ kincseit. Szakértő vezetésével ezúttal Izlandra, a sarki fény, a gleccserek, a pajzsvulkánok és a trollok birodalmába invitálja az érdeklődőket, egy virtuális körutazásra, amelynek illusztrációjául a szóban elhangzó érdekességek, információk mellett – kuriózumként – az előadó saját fotográfiái és rajzai szolgálnak majd.

A regisztrált résztvevők között pedig gazdára talál az előadás alapjául szolgáló élmények nyomán Nagy Gábor tollából született, Megrajzolt földrajz: Izland című füzetkönyv három példánya is.
Kalandra fel!

Helyszín: Zoom (a jelentkezés során kapott linkkel)
Részvételi díj: 1500 Ft/fő
További információk és jelentkezés: https://yestravel.hu/virtualis-turak/