Egyéb

Mesélő Online - rendhagyó storytelling foglalkozás

Online nézhető ONLINE
2021. január 18. (hétfő) 19:00

Mi ez?
A MESÉLŐ egy storytelling foglalkozás. Egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy adott témából inspirálódva oszthatnak meg egymással történeteket színházi játékok segítségével.

A Trafó Gondolat Generátor műhely MESÉLŐ - storytelling estje a tavaly évad végi alkalmakhoz hasonlóan, most újra online térbe költözött. A MESÉLŐ Online tehát egy játék, amit egy időben, de mindenki otthonról teljesíthet.
Január 18-án este 7-től különböző gondolatindító kérdéseket és játékokat kínálunk fel nektek egy zárt csoportban az KEZDETEK témájához kapcsolódóan. Ezek mentén emlékeket és történeteket idézhettek fel és oszthattok meg különböző formákban (írás, zene, kép, hangfelvétel, stb.)

Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen! Próbáljunk meg közösen keresni különböző online nézőpontokat, olvassunk, kutassunk és sztorizzunk, mert mindenki története érdekes!

Kikkel?
Papp Katika drámapedagógussal és Nagy Emese drámainstruktorral.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezésedet emailben küldd el a gondolatgenerator@trafo.hu címre, hogy A szervezőkkel fel tudd venni a kapcsolatot, és elküldjék neked a szükséges információkat.
Létszám: max 20 fő