Egyéb

MineCinema Tábor

Budapest Garden
2020. július 13. (hétfő) 07:30 - 2020. július 17. (péntek) 17:00

Helyszín:

Budapest Garden
1036 Budapest, III. kerület Árpád fejedelem útja 125.

Idén nyáron megrendezésre kerül az első MineCinema Tábor, melynek az óbudai Budapest Garden ad otthont. A tábor időtartama 5 nap (július 13-17), minden nap 7:30 és 17:00 óra között várják az érdeklődőket (a foglalkozások 9:00 órakor kezdődnek és 17:00 óráig tartanak).

Naponta más-más izgalmas programokkal készülnek a szervezők, mint például sportfoglalkozások, állatkert-látogatás, kreatív foglalkozások, MineCinema vetítés, videós találkozó és közös Minecraftozás. Lehetőség lesz kipróbálni a buborék focit, a trambulin parkot és a görkorcsolya illetve gördeszka pályát. 

A gyerekek korosztályok szerinti bontásban, csoportokba lesznek osztva. Minden csoportnak lesz egy vezetője, aki a programok vezetése mellett ügyel a gyermekekre. A tábor házigazdája CineManus lesz, valamint minden nap más tartalomgyártóval lesz lehetőség találkozni, mint Baluka, ZsombeyHD, Sajt32 és James.

A jegyár napi három étkezést tartalmaz: egy tízórait (gyümölcs), egy meleg ebédet (leves és főétel), illetve uzsonnát (szendvics és zöldség-gyümölcs). Ezenfelül, a Garden területén több remek büfé is üzemel, ahol lehetőségük lesz ételek-italok vásárlására. Ételérzékenység esetén, előzetes egyeztetést követően lehetőség van a gyermek igényeit figyelembe véve összeállított napi menünek is.


A táborban csak előzetesen megváltott jeggyel van lehetőség részt venni.

További információ: https://minecinema.hu/tabor/