Egyéb

Nick Vujicic: Higgy, remélj, szeress!

Papp László Budapest Sportaréna
2019. október 25. (péntek) 19:00
Ár: 2990 Ft

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület Stefánia út 2.

Előadásának témája a hit, és a remény, egy reményvesztett világban, valamint a feltétel nélküli szeretet. Élete és pályafutása sokunk számára lehet példaértékű, bátorító gondolatai erőt adnak a mindennapokban.


Előadásai a gimnazistáktól a vállalati felső vezetőkig, politikai vezetőkig mindenhova eljutnak.


Október 25-én a Budapest Arénában tart 2 előadást, délelőtt 11.00 órától iskolás csoportoknak, este 19.00 órától pedig a nagyközönség számára.


A kerekesszékes vendégek és kísérőik, az Aréna F5-ös kapujánál tudnak majd bemenni a rendezvényre.


Az előadásokon fellép a fogyatékossággal élő előadókból álló Nemadomfel Együttes, Csiszér László és Prazsák László. Kolozsváron rajtuk kívül színpadra lép Böjte Csaba, Domschy Mercédesz és Péntek Attila duó, a Believe nevű ezerfős román felekezetközi kórus, illetve a palettát színesítik még helyi közösségi csoportok. Az előadásokat végig szinkrontolmácsolás kíséri, ezzel egy időben jelnyelvi szolgálat is segíti a hallássérült résztvevőket a könnyebb megértésben.
A helyszínen fogyatékossággal élő alkotók által készített kézműves termékek lesznek kaphatóak.
A szervezők a bevétellel a Nem Adom Fel Léleköntő programját (Egyedülálló intenzív terápiás program autizmussal élőknek és családjaiknak, amely segít a fogyatékosság felvállalásában, az előítéletek feldolgozásában, az erőforrások és a közös idő keresésében. Célja még a programnak a közös gondolkodás szellemiségének elsajátítása, a gyermek fejlesztésében való aktív családi részvétel motiválása) illetve a Csíkszeredai Mozgássérült megépítését szeretnék támogatni.


Nick Vujicic
Nicholas James Vujicic nemzetközi hírű prédikátor, szónok, motivációs tréner, aki karok és lábak nélkül született emberként vált híressé. Szülei keresztény hittel és nagy szeretettel nevelték, de ennek ellenére Nick kamaszkorában egészségi állapotát kilátástalannak látva megpróbált öngyilkos lenni.
Ma már azt vallja, hogy Isten nem hagyta, hogy meghalljon, mert csodálatos terve volt az életével. Saját szervezetet hozott létre Life Without Limbs néven. Könyvei az egész világon hatalmas példányszámban fogynak el. Jelenleg feleségével és négy egészséges gyermekével Kaliforniában él.

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás