Egyéb

Örkény István Színház: Diggerdrájver (felvételről)

Online nézhető ONLINE
2021. január 30. (szombat) 20:00

A december 6-i élő előadás felvétele.


"Nehézgépkezelő vagyok. Közérthetőbben: markológépes. Itt Londonban: digger driver. A nyelvtudásom alig haladja meg az alapfokot. Nem szerencsét próbálni jöttem, hanem jövőt biztosítani a nyolcéves gyerekemnek, és tisztességes fizetést találni magamnak. Elvegetálhattam volna a hátralévő életemet a nyugdíjig, végül is biztos állásom volt. A szakmában elértem a csúcsra. Aztán ahogy teltek az évek, egyre kevesebb jutott a bevásárlókosárba és egyre többet kellett fizetni érte, az országra meg valami olyan kilátástalanság és letargia telepedett, hogy szabályosan fojtogatott. Amikor az ember elhagyja a hazáját, az olyan, mint amikor elválik attól a nőtől, akinek elrebegte a ’boldogító igen’-t, aztán a válás után valahogy egy hülye kurva lett. Vannak jó válások, és örök-harag válások. Aztán ugye szeretjük magunkat a válás után kihasznált, átvert áldozatnak tekinteni és szeretjük ezt mindenkinek elmesélni…"


RendezőBagossy László


Az előadás színlapja


Jegyvásárlás az e-szinhaz oldalán.


A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címen kapja meg az előadás linkjét a néző, amelyre kattintva megtekinthető lesz az élő közvetítés.
A link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért ne küldje tovább és ne ossza meg mással.