Egyéb

Országos Karanténkenyér-Sütő Bajnokság

INTERNET
2020. március 24. (kedd) - 2020. április 1.

Helyszín:

INTERNET
1000 Budapest, Világháló

A Tartsd Otthon a Nagyit! Facebook-oldal megtalálta a megoldást a sok lisztre: indul az országos kenyérsütő verseny.


Fővédnökök: Grecsó Krisztián író, Dragomán György író
A zsűri elnöke: Szemere Katalin, a BBC GoodFood magazin főszerkesztője
A zsűri tagjai: Heiszler Olivér kreatív séf, Konrád Ágnes pedagógus, kovász-fanatikus


Fődíj: A Magyarország Karanténpékje cím


Fontos, hogy ezekben a nehéz időkben valahogy foglaljuk el magunkat hasznos dolgokkal. Célunk, hogy mindenki maradjon otthon. Tartsuk otthon az időseket, és utána segítsük, lássuk el őket! Az idősebb generáció szívesen fog recepteket és megoldásokat kínálni, a fiatalabbak megtanulják, hogy a kenyér nem a fán terem.


Nevezni kényérsütő videókkal vagy fotókkal lehet. A zsűri a képek alapján pontoz, az ízeket hozzáképzeli az esztétikához.


Játékszabályok 3+1 lépésben:


1. A versenyművedet fotó vagy videó formájában töltsd fel ide, az esemény alatti kommentbe! Írd meg kenyered történetét, hogyan készült, hogy jutottál az alapanyaghoz, esetleg a receptet is!
2. Lájkold a Tartsd otthon a nagyit! Facebook-oldalt (ne csak az eseményt, az oldalt is)!
3. Ossz meg egy neked tetsző tartalmat a Tartsd otthon a nagyit oldalról, amivel terjeszted a számunkra legfontosabb üzenetet: tartsuk otthon az időseket, és utána segítsük, lássuk el őket!
+1: Tartsd otthon magad és legalább még egy embert (ez becsületkassza alapon működik, nem tudjuk ellenőrizni, mert mi is itthon vagyunk)!


A játék időtartama március 25-április 1, eredményhirdetés április 4-én. A győzteseket és díjazottakat Messengeren értesítjük, és az esemény alatti kommentben is közzétesszük.
Közönségszavazás is lesz!


Csatlakozz és hívj meg másokat! Kenyérsütérsre fel!