Egyéb

Pszichológus leszek - pszichológia alapképzések

ONLINE
2021. február 01. (hétfő) - 23:45

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

Évről évre többszörös túljelentkezés tapasztalható a pszichológia alapszakot illetően, ez is mutatja, hogy nagyon sokan érdeklődnek e tudományterület iránt. Magyarországon jelenleg 6 képzési intézményben indítanak pszichológiai alapszakot egyetemi oktatás keretei között. Az eseményen mind a hat egyetemről lesznek fiatalos öregdiákok, akik elmesélik tapasztalataikat, hogy ezzel segíteni tudják a 2021-ben felvételizőket.
Jelen programot azoknak ajánlják, akik érdeklődnek a pszichológia alapképzés iránt és/vagy később pszichológusok szeretnének lenni. Alapvetően az alapszakos képzésre fognak koncentrálni, kitérnek arra, hogy milyen lehetőségek vannak pszichológia BA-diplomával (viselkedéselemzőként). Emellett hasznos információkat kaphatsz arról, hogy hogyan válhatsz ma pszichológus szakemberré Magyarországon.
Az ingyenes program online valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap hamarosan megosztásra kerül. További információk (bemutatkozások, hasznos anyagok, konkrét témák, pontos időpont stb.) hamarosan!
Várnak mindenkit sok szeretettel! Ha bármilyen kérdés felmerült benned, bátran tedd fel a tothczopyk@gmail.com email címen.