Egyéb

Rendhagyó Mikulás ünnepség a Pagonnyal

Online nézhető ONLINE
2020. december 05. (szombat) 09:00 - 2020. december 06. (vasárnap) 18:00
Ár: 1500 Ft

A Pagony az idei Mikulás ünnepséget a jelen helyzetre való tekintettel rendhagyó módon, de természetesen megtartja.
Egy különleges műsorral készülnek nektek és mindenki otthonába ellátogat a Mikulás a ZOOM (https://zoom.us/ regisztráció sem szükséges hozzá) alkalmazáson keresztül!

A Zenebölcsi csellóval program megálmodója, Jánosházi Péter és a Mikulás már nagyon várják, hogy találkozzatok!

Az időpontok december 5-én és 6-án 9:00-kor, 10:00-kor, 11:00-kor, 16:00-kor, 17:00-kor és 18.00-kor lesznek.
Figyelmesen olvassátok el a feltételeket!

Mit is kell tenned?
Látogass el személyesen a Pagonyba és regisztrálj a számodra legmegfelelőbb időpontra. Nagyon fontos, hogy a regisztráció CSAK SZEMÉLYESEN lehet. 
Válassz ajándékot, add oda a boltban dolgozóknak. Az ajándékokat a manóink becsomagolják, és a finomságokkal, Pagonyos színezővel és színes ceruzákkal teli csomagot a vásárlásától számított 5. naptól tudod elvinni a boltból, legkésőbb december 4-ig.

Ha szeretnéd, hogy a Mikulás az általános dicséret mellett külön is elmondja a gyerekednek, amit szeretnél, akkor írd azt le néhány mondatban, tedd be egy borítékba, és add oda a jelentkezésnél.

FONTOS VÁLTOZÁS a korábbiakhoz képest: mindenképp írd meg, hogy hova rejted az ajándékot a helyiségben, ahol csatlakoztok az ünnepséghez, mert a Mikulás arra fogja kérni a gyerekeket, hogy keressék meg a szobában elrejtett ajándékot. Pl.: “menj csak oda, és húzd ki a komód alsó fiókját, hagytam ott neked valamit”.

Mennyibe kerül?
A Mikulás-váró ünnepség ára: 1500 Ft gyerekenként.
Az ünnepség során egy időpontban maximum 24 gyerek lesz a ZOOM csoportban, a Pagony Mikulás pedig egyenként szólítja és kéri őket, hogy keressék meg az ajándékot, illetve a gyerekedről rövid jellemzést is mond, ha azt előzetesen kérted.

FONTOS: A programra előzetesen bejelentkezni november 2-től lehet, egészen december 1-ig. (Erre azért van szükség, hogy legyen ideje a kismanóknak szépen becsomagolni az ajándékokat)

A ZOOM meghívót december 4-én pénteken e-mailben küldik ki a szervezők.