Egyéb

Rippl-Rónai József és a századforduló művészete

Online nézhető ONLINE
2021. február 24. (szerda) 18:30

Online tárlatvezetés Zoom platformon


Rippl-Rónai József a modern magyar festészet egyik legismertebb alakja. Hogyan jutott el az ifjú művész Kaposvárról Munkácsy Mihály műhelyén át a legnagyobb Párizsi szalonokig? Ha csatlakozol az online tárlatvezetéshez, azt is megtudhatod, hogyan lett Rippl-Rónai a szecessziós törekvések egyik legfőbb képviselője.


További információ és részletek a muzeumpedagogia@mng.hu email címen vagy a +3620 439 7408 telefonszámon.


Max. résztvevő szám: 35 fő
Platform: ZOOM
Az online tárlatvezetés hossza: 50 perc
Részvételi díj: 1000 Ft/fő
A tárlatvezetést tartja: Sepsey Zsófia


FONTOS!
A vezetéshez történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik a szöveges rész alatt, görgess lejjebb. A jegyet a Nyomtatás gombra kattintva is megtekintheted.

Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókjából is elő tudod keresni. Használd a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a Vásárlásaim alatti listából válaszd ki, ezután a Részletek-re, tovább az Utalvány/Jegy megtekintésé-re kattintva nyisd meg.

A Jegymestertől "Sikeres vásárlás" tárgyú emailt kapsz, ebben azonban NEM szerepel a jegy és a programhoz vezető link sem, de megtalálhatod  azt a linket, ami a Bejelentkezéshez irányít, onnan pedig a fent leírtak szerint kell tovább haladni.


Az online tárlatvezetés az angol nyelvű ZOOM oldal szolgáltatását használja, így a link https://zoom.us/j... kezdetű lesz. Amíg nem indul el a bejelentkezések fogadása, addig csak egy angol nyelvű alapszöveg olvasható, ami szíves türelmedet kéri. A vezetés előtt a tárlatvezető belép a virtuális térbe, ahová  egyesével fogja beengedni az érdeklődőket.


Ha problémád akadna a csatlakozással, hívd a szervezőket a +36 20 439 7408 telefonszámon. A késve érkezőknek a kezdési időponttól számítva még 10 percig van lehetősége csatlakozni az eseményhez.