Egyéb

Rippl-Rónai József és a századforduló művészete

Online nézhető ONLINE
2021. május 06. (csütörtök) 15:00
Ár: 1000 Ft

Rippl-Rónai József a modern magyar festészet egyik legismertebb alakja. Hogyan jutott el az ifjú művész Kaposvárról Munkácsy Mihály műhelyén át a legnagyobb Párizsi szalonokig? Vegyél részt az online tárlatvezetésen és megtudhatod, hogyan lett Rippl-Rónai a szecessziós törekvések egyik legfőbb képviselője.


További információ és részletek a muzeumpedagogia@mng.hu email címen vagy a +3620 439 7408 telefonszámon.


Tárlatvezető:  tartja: Sepsey Zsófia
Jegyvásárlás


FONTOS!
A vezetéshez történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik a szöveges rész alatt, kérjük, görgess lejjebb. A jegyet a Nyomtatás gombra kattintva is megtekintheted.

Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókodból is elő tudod keresni. Használd a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a Vásárlásaim alatti listából válaszd ki, ezután a Részletek-re, tovább az Utalvány/Jegy megtekintésé-re kattintva nyisd meg.

A Jegymestertől "Sikeres vásárlás" tárgyú emailt kapsz, ebben azonban NEM szerepel a jegy és a programhoz vezető link sem, de megtalálhatod azt a linket, ami a Bejelentkezéshez irányít, onnan pedig a fent leírtak szerint kell tovább haladni.