Egyéb

Segítség, megnősültem!

Online nézhető ONLINE
2021. március 06. (szombat) 19:00 - 2021. március 08. (hétfő) 23:59

Igazi Nőnapi ajándék Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája lányoknak, nőknek, asszonyoknak és párjaiknak! Élvezze maszk, mosdó előtti sor, ruhatári biléta , parkolási zűrzavar nélkül otthonról, kényelmesen az online előadást!


Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! előadása sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok, az együttélés legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós,  az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos "problémás alak", kihívás és nem várt esemény. 


"A megtörtént események láncolata tele van csípős megjegyzésekkel és humorral, számomra a darab mégis egy szerelmi vallomás. Köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és bonyolult csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság. "  


Az előadás időtartama: 80 perc