Egyéb

Social Karaoke workshop

Elmarad
MU Színház
2020. november 19. (csütörtök) 19:00

Helyszín:

MU Színház
1117 Budapest, XI. kerület, Kőrösy József utca 17.

2004-ben a karaoke feltalálója Daisuke Inoue Ig Nobel békedíjat kapott, mivel találmányával új módját szolgáltatta annak, hogy az emberek megtanulják tolerálni egymást.” A karaoke elfogadásra épülő szellemisége
remek lehetőség, hogy közösen dolgozhassunk fel társadalmi kérdéseket. Melyik Britney dal mesél a modern randizás nehézségeiről? Melyik Elvis sláger telitalálat, ha a lakhatási válságról van szó? Vagy énekeljünk a
karanténról, biciklisekről vagy a hazaszeretetről?
A Social Karaoke egy három órás felturbózott karaoke-buli, ahol dalok és előadásuk kapcsán oszthatod meg, mit gondolsz égető kérdésekről.
Az esemény az azonos című Staféta nyertes előadás munkamódszerének előfutára, a bemutatót jövő év májusában tartják a MU Színházban.
Korosztály: 16+ (az előadást vegyes korosztályú civilek csoportjával hozzák majd létre, tehát ezen az alkalmon is buzdítják minden korosztály képviselőjét, hogy csatlakozzon, legyen minél változatosabb a csapat)
Megjegyzés: fognak énekelni, ennek tudatában jelentkezzen. Előzetes énektudás azonban nem szükséges, nekik sincs…
"Magunkról: Jómagunk, Dobos Eszter és Trömböczky Napsugár Villő 2020-ban diplomáztunk a Színház és Filmművészeti Egyetemen, drámainstruktor drámajátékost szakirányon. A képzés során lettünk barátok, és igen gyakran munkatársak is, szakmai érdeklődésünk fókuszában az alkalmazott színház és a társadalmilag elkötelezett művészetek állnak."