Egyéb

Táncműhely #13 - Békési-Szombati Anett: Soft Wave Kortárstánc

Online nézhető ONLINE
2021. március 08. (hétfő) 19:00
Ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.
Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval!


Békési-Szombati Anett a Budapest Kortárstánc Főiskola táncművész szakán végzett. Szabadúszó táncos és alkotó. Rendszeresen tanít kortárstáncot, improvizációt különféle budapesti, alapfokú művészeti iskolákban. Jelenleg az Unknown text formációban dolgozik koreográfusként.