Egyéb

Te vagy a brand - Személyes márkaépítés a közösségi médián

Online nézhető ONLINE
2020. november 25. (szerda) 09:30 - 2020. november 26. (csütörtök) 13:00

Ha valaki személyes márkaépítést szeretne tanulni a közösségi médián, akkor elsőként mindenképpen a Te vagy a brand workshopot ajánlatos elvégezni. Ez adja meg azt az alapvető és átfogó tudást, amivel el tud indulni. De sokszor jönnek erre a tanfolyamra haladó személyes márkák is, akik új lendületet szeretnének vinni az online kommunikációjukba.
A Te vagy brand tanfolyamon átveszik az összes közösségi média felületet, és el tudod dönteni, hogy neked melyik felületeken érdemes fent lenned, és mit kellene ott csinálnod. A Te vagy a brand tanfolyamon minden közösségi médiára egy fél órás blokk jut, ami elég arra, hogy átlásd, neked mit és hogyan kellene ott csinálnod, de ennyi idő alatt a technikai részletekben nyilván nem tudnak elveszni. Ezért fejlesztették ki további modulokat a különböző felületekhez. Van már tanfolyamuk LinkedInről, Facebookról, üzleti blogolásról és szövegírásról is. Instagram és Pinterest tanfolyammal ősszel jönnek ki.

A “Te vagy a brand - Személyes márkaépítés a közösségi médián” élő online rendezvény egy két délelőttös webinárium keretein belül lesz megrendezve: 2020. november 25.-26. (szerda és csütörtök) 9:30-13:00 között.
Részletes információ és jelentkezés itt: ​itt