Egyéb

Testközel - szépségtörténet kívülről és belülről

Online nézhető ONLINE
2021. március 10. (szerda) 21:30
Ár: 1000 Ft

Az online tárlatvezetés (nem csak) a képzőművészet segítségével néz rá a szépség, a kellem és a báj sokrétű, koronként változó értelmezésére, ábrázolására. Foglalkozik többek között azzal, mit jelent az akt, mennyiben köthető össze az erotika fogalmával egy-egy festmény vagy szobor kapcsán. Mit tükröz a ruha és miért érdemes odafigyelni a megfestett modellek apró mozdulataira? A tárlatvezetés felnőtteknek szól, miután a gyerekek lefeküdtek…

Tárlatvezető Koós Nikolett.


FONTOS!
A vezetéshez történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik a szöveges rész alatt,  görgess lejjebb. A jegyet a Nyomtatás gombra kattintva is megtekintheted.

Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókodból is elő tudod keresni. Használd a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a Vásárlásaim alatti listából válaszd ki, ezután a Részletek-re, tovább az Utalvány/Jegy megtekintésé-re kattintva nyisd meg.

A Jegymestertől "Sikeres vásárlás" tárgyú emailt kapsz, ebben azonban NEM szerepel a jegy és a programhoz vezető link sem, de megtalálhatod azt a linket, ami a Bejelentkezéshez irányít, onnan pedig a fent leírtak szerint kell tovább haladni.