Egyéb

Segítség, megnősültem!

Online nézhető ONLINE
2021. február 13. (szombat) 19:00 - 2021. február 21. (vasárnap) 23:59

Igazi Valentin napi ajándék Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája házasoknak és házasulandóknak és mindenki másnak! Élvezze maszk, mosdó előtti sor, ruhatári biléta , parkolási zűrzavar nélkül otthonról, kényelmesen az online előadást!


Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! A Sebestyén Elemér azonos című sikerkönyvéből íródott előadás már túl van a 150. előadáson.


A hagyományos bohózat és modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós, az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos "problémás alak", kihívás és nem várt esemény.


"A megtörtént események láncolata tele van csípős megjegyzésekkel és humorral, számomra a darab mégis egy szerelmi vallomás. Köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és bonyolult csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság.


Mert a házasság nem diploma, hanem iskola... (Van mit tanulni!...) " Pindroch Csaba


Az előadás időtartama: 80 perc


Az előadás színlapja