Egyéb

The Illusionists - Direct from Broadway

Elmarad
BOK Csarnok (SYMA)
2021. február 28. (vasárnap) 14:00

Helyszín:

BOK Csarnok (SYMA)
1148 Budapest, XIV. kerület, Ifjúság utca 2.

Eredeti időpont: 2020. okt. 18. 14:00


A világ legjobb illuzionistái ismét Budapesten egyenesen a Broadway-ről!


2018-ban 10 alkalommal varázsolták el a magyar közönséget a világ válogatott illuzionistái, több mint 24.000 embernek szerezve ezzel felejthetetlen perceket.


2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. Lélegzetelállító, elképesztő és sokszor hajmeresztő műsorszámaik között szerepel többek között színpadi varázslat, gondolatolvasás, és megdöbbentő menekülés egy víz alatti kínzókamrából. A The Illusionists előadása képzeletünk határait feszegeti, és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahol nehéz megállapítani mi a valóság, és mi az illúzió.


A londoni Times magazin nemes egyszerűséggel “A varázslat Cirque du Soleil -je”-nek nevezte el a társulatot, a Nottingham Post szerkesztője pedig a következő lelkes szavakkal ajánlotta a produkciót olvasóinak: "Nézze meg a lehetetlent saját szemével!"


Ahogy egy néző fogalmazott: “ Már az első 5 perc után tudtam, hogy megérte megvenni a jegyet. Az egész család csendes ámulatban figyelte a műsort. Kihagyhatatlan.“


A világhírű illuzionisták a mágia olyan legendás mestereit idézik meg, mint például a magyar származású Harry Houdini-t. A színpadi mágia hagyományát újszerű és izgalmas megközelítésben láthatjuk viszont, ami a legújabb technológiák és fényhatások alkalmazásával, lenyűgöző díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az élményt kicsik és nagyon számára egyaránt.


The Illusionists - Direct From Broadway minden idők legsikeresebb Broadway műsora, amely világszerte sorra dönti a rekordokat. A csapat megalakulása óta több, mint 200 városban és 40 országban lépett fel.