Egyéb

Tulipánszüret Kőröshegyen

Elmarad
Kőröshegyi Levendulás
2020. április 09. (csütörtök) 09:00 - 2020. április 13. (hétfő) 17:00

Helyszín:

Kőröshegyi Levendulás
8617 Kőröshegy, Dózsa György út 28

2020-ban Kőröshegyen már negyedszerre rendezik meg az ország kedvenc tulipánszüretét!
Megújult erővel vetik bele magunkat a tavaszba, hiszen évről évre egyre többen vagytok kíváncsiak tulipánjaikra. Idén a tavalyi virágmennyiség több mint másfélszeresét, azaz körülbelül 176 ezer tulipánt ültettek el Kőröshegyen, melyek gyönyörű virágokat hoznak áprilisban és sokatok ünnepi asztalát díszítik majd otthon! Idén is szeretnének meghívni Benneteket a Balaton déli partjára, Kőröshegyre egy szép tavaszi kirándulásra! Továbbra is itt, a hivatalos eseménynél teszik majd közzé minden fontos információt, ezért érdemes csatlakozni!


A leszedett tulipánokhoz spárgát és fehér kötözőszalagot adnak ajándékba, aminek segítségével azonnal csokorba is köthetitek a virágokat! Ha igazán szép és díszes virágkölteményeket készítenétek, szabadon válogathattok csipke és díszszalagok között!


Éles metszőollót a helyszínen tudnak számotokra kölcsönözni 500,- Ft letéti díj ellenében (melyet természetesen visszakaptok használat után, de akár haza is vihetitek emlékbe)


Belépő nincs! Virágokat fajtánként 50-150 Ft/szál áron lehet majd vásárolni, az élmény ajándékba jár minden csokor mellé!


Kutyabarát birtok, pórázon sok szeretettel várják a négylábú vendégeket is!


Palántavásárral és 100%-ban helyi, kőröshegyi levendulából készült kézműves termékekkel is készülnek a virágok mellett!