Egyéb

WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod

Millenáris
2019. december 08. (vasárnap) 10:00 - 18:00
Ár: 500 Ft,
Ingyenes

Helyszín:

Millenáris
1024 Budapest, II. kerület Kis Rókus utca 16-20.

Decemberben 8-án startol a WAMP karácsonyi vásársorozata a Millenárison.
Magyarország legnagyobb design vására ezúttal is három alkalommal, 
december 8. 15. és 22-én várja azokat, akik valóban minőségi ajándékokat
szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes
print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy
kiegészítőkről. 
Mindhárom alkalommal több mint 200 designer munkáiból válogathatunk, a vásárlásban pedig közvetlenül az alkotóktól kérhetünk tanácsot. A bőséges tervezői kínálat mellett, gasztronómiai finomságok, workshopok és gyereksarok is várja a látogatókat.
December 8-án és 22-én a slow design jegyében a VISU.visualplayground tervezője tart workshopot, ahol megismerkedhetünk a mintatervezés és a pecsétkészítés technikájával. Az eseményen mindenki elkészítheti a saját személyes pecsétjét és egy egyedi ajándéktárgyat is, amit be is csomagolhat. A programhoz a pecsétek, a mintasablonok, valamint az összes alapanyag biztosított. A workshop során a WAMP tervezőitől vásárolt ajándékokra kézzel printelt díszcsomagolás is készíthető, de saját részre is lehet nyomdázni személyre szóló papírtáskákat, csomagolópapírt. A workshop előzetes
regisztrációhoz kötött, bővebb részletek ITT.
December 15-én a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum tart workshopot, ahol hazai képzőművészekkel közösen alkothatunk. A résztvevők – felnőttek és kicsik egyaránt – játékos formában ismerkedhetnek meg a kreativitás, a művészi gondolkodás és az alkotás folyamatával, a készített tárgyakat pedig ajándékként vagy otthoni dekorációként is használhatjuk.
A gyerekekkel érkezőknek kiváló programlehetőség lesz a Pagony, Magyarország
legnépszerűbb gyermekkönyvkiadója és könyvesbolthálózata által szervezett
gyereksarok, ahol számtalan gyermekkönyv, minőségi játék és kifestő kap helyet. A Pagony kiadóként elsősorban kortárs magyar szerzőkkel és illusztrátorokkal dolgozik, de külföldi könyveket is bemutat, a könyvekhez pedig egyre több készségfejlesztő és szellemes játék is készül a gondozásukban. Mindegyik karácsonyi alkalommal bőséges termékkínálattal várják a látogatókat.
A WAMP nem csak a hazai tervezőket, de a jó ügyért küzdő civil szervezeteket és
oktatási projekteket is támogatja. A karácsonyi vásárokon többek között helyet kap a Nem Adom Fel Alapítvány is, amely a társadalom hátrányos helyzetű tagjait - fogyatékos személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok, időskorúak – támogatja. December 15-én a természetvédelem legjelentősebb képviselője a WWF Hungary is csatlakozik a WAMP kiállítóihoz. A hazai szervezet fő célja az élővilág és a lokális természeti értékek védelme, a környezet- és energiatudatos életmód népszerűsítése, valamint a nagyvállalatok környezettudatos szemléletmódjának fejlesztése. Idén karácsonykor a WAMP-al közösen az ötletes ünnepi alternatívák és cellulózmentes csomagolások használatára buzdítanak mindenkit.
Az Alternatív Közgazdasási Gimnázium (AKG) és a Közgazdasági Politechnikum diákcégei közül is többen bemutatkoznak a december 15-i vásáron. Az egyéves program során a diákok önálló vállalkozást építenek, saját terméket vagy szolgáltatást hoznak létre, így a gyakorlatban sajátíthatják el a legfontosabb vállalkozói készségeket, tapasztalatokat. Munkájuk eredményét most a WAMP közönsége is megismerheti. A látogatók idén is rengeteg gasztronómiai különlegesség közül válogathatnak. Az elvihető termékek mellett a helyszínen is több finomságot kipróbálhatnak a Lakatos Műhely, a Waffel Land, a Las Vegan’s és a Lepényes, a Főzdebusz standjainál, frissítő kávé pedig a Bloom Coffee és a Furgon Espresso Anywhere szerezhető be.
Várunk mindenkit a közös ünnepi készülődésre a Millenáris B csarnokában
december 8. 15. és 22-én! Válassz magyar tervezők termékeiből idén!
Döntéseddel nem csak szeretteidnek szerzel örömöt, hanem a tervezőknek is,
támogatva ezzel a magyar kisvállalkozókat!