Fesztivál

10 nap Strand - augusztus 18-22.

30Y előadó
Pál Utcai Fiúk előadó
Esti Kornél előadó
Platon Karataev előadó
hiperkarma előadó
Bëlga előadó
Punnany Massif előadó
Jetlag előadó
Blahalouisiana előadó
10 nap STRAND
2021. augusztus 18. (szerda) 08:00 - 2021. augusztus 22. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

10 nap STRAND
8171 Balatonvilágos, Aligai út 1.

2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont. A STRAND Fesztivál ezért ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A „10 NAP STRAND” augusztus 18-22. és 25-29. között kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb. A STRANDra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Milky Chance, Martin Solveig, Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra.
A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várnak benneteket.
A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten a családokat várják.


Figyelem! A rendezvényen kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettség igazolásához védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása szükséges a rendezvényre történő belépést megelőzően. A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető.