Fesztivál

100 Szikra Jamboree

Ipolytarnóc
2019. június 07. (péntek) 09:00 - 2019. június 09. (vasárnap) 23:55

Helyszín:

Ipolytarnóc
3138 Ipolytarnóc,

A 100 Szikra WONDERGROUND maga "sohaország" Nógrád megyében, Ipolytarnócon, ahol megállt az idő.


Nógrád megye, Észak Magyarország. Úttalan utak, dombok, mezők, erdők, rég elfelejtett történetek. Eltűnő falvak, eltűnő közösségek. De az Ipoly még mindig vígan csobog, a Nap felkel, aztán a Rárós-szoros mögött alábukik.
Ezen a tájon járva, úgy érzed, hogy megállt az idő. A fa még fából van, a gyerekek még rosszalkodnak és együtt játszanak. Az éjszaka még nyáron is hűvös. Aludni jó, és igazi álmaid vannak!
Beleálmodod a tájba gyermekkorod fantáziáit. Lovagi tornát, léghajót, körhintát. Lobogó zászlókat, konfettit és trombitaszót.
Színes forgatagot és villódzó fényeket. Vattacukrot és csokimázas almát. Nomád karavánokat sátrakkal, fáklyákat, zenét hajnalig, füstöt és táncot, szerelmes párokat és a bátrakat, akikre büszkék vagyunk. Szabadságot és önfeledtséget és a folyót, amibe nevetve belecsobbanunk.
Három napig miénk a tér, az idő és Szikra, mozdulj ki a betonból, a szokásosból, a mindennapjaidból. Ha a mi szikránk fellobantja benned a szunnyadó tüzet, nekünk már megérte!
Wonderground. Jamboree. 100szikra.


SZABADSÁG, TERMÉSZET, MŰVÉSZET, ROCK'N'ROLL, SUHANÁS!


Ipolytarnóc idén újra átalakul és leveti hétköznapjait, játszótér lesz, üres vászon, csodaország, csillagos ég, zöld mező, máglyatűz, szikrák földje, világok közötti híd, bátorság, élmény és út, kaland, tánc és vidámság!


TÖRJ KI A NAPI RUTINBÓL, SZABADULJ FEL, LOBBANTSD LÁNGRA A SZIKRÁT, LÉPJ ÁT A KAPUN ÉS ENGEDD, HOGY MEGTÖRTÉNJEN. EZ ITT A WONDERGROUND. EZ A 100 SZIKRA.


Megnyitó


KARNEVÁL és MÁGLYATŰZ


NATURE ART installációk felavatása 


SZÍNES FALU project


PALÓC GASZTROUDVAR


NOMÁD STRAND az Ipolyon


FRIZBI-PÉTANQUE-PINGPONG


GEOTÚRA AZ ŐSPARKBA


IPOLYTARNÓC FOTÓKIÁLLÍTÁS a Kultúrotthonban


ROCK'N'ROLL a Majorban - új hullámos zenekarok, DJ-k


 


 


 

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás