Fesztivál

13. BOOGIEFESZT – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Elmarad
Győr
2020. december 10. (csütörtök) 18:00 - 2020. december 12. (szombat) 22:30

Helyszín:

Győr
9000 Győr

Idén is vár minden szórakozni vágyót hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja: a Boogiefeszt!


A 13. Boogiefeszten a megszokott hangulat és nem mindennapi program várja a szórakozni vágyókat, melyről kiváló hazai előadók, a műfaj jeles magyar képviselői gondoskodnak. Számos izgalmas és különleges produkció érkezik Győrbe, melyek garantálják, hogy mindenkinek benne lesz a boogie a lábában!


Milyen meglepetések és újdonságok várnak a nézőkre idén? Íme egy kis ízelítő:


A kétrészes Boogie Show előadásokon fellép egy szájharmonika-zongora duó, akik kifejezetten erre az alkalomra premier dalokkal is készülnek. Egy páratlan formáció keretében egyszerre három zongorán, azaz 264 billentyűn szól majd a boogie woogie. Igazi kuriózumként a fesztivál főszervezője egy vonóskart is elhívott a nagykoncertekre. Milyen érdekes produkciót álmodott színpadra? Az decemberben kiderül! Egy biztos: igazán egyedi műsor lesz, ami humorban sem fog szűkölködni.


Mi várható még a fesztiválon? Dobpárbaj, pörgős szoknyák, virtuóz hangszerszólók, meglepetésvendégek, zenei bravúrok, boogie és woogie minden mennyiségben! A rendkívül dinamikus és sok humorral fűszerezett előadás házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.