Fesztivál

18. HACKTIVITY IT Biztonsági Fesztivál

MOM Kulturális Központ - MOMKult
2021. október 08. (péntek) 08:20 - 22:00

Helyszín:

MOM Kulturális Központ - MOMKult
1123 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 18.

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciája 2021. október 8-án várja látogatóit a budapesti MoM Kulturális Központban.
2021-ben tizennyolcadik alkalommal rendezik meg Magyarország legjelentősebb professzionális kiberbiztonsági eseményét, a HACKTIVITY-t, amely hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.


A komoly szakmai programok mellett a humor is szerepet kap majd, ötödik alkalommal tér ugyanis vissza a Hacktivity színpadjára a korábbi években is zajos sikert arató, Comedy Hacker-ként ismertté vált előadó, Tobias Schrödel vadonatúj, izgalmas előadásával. A prezentációkon túl 2 órás, átfogó workshop-ok is várják a látogatókat 6 különböző témában, de lesznek majd izgalmas CTF játékok és szabadulószoba is.
A korábbi évekhez hasonlóan a HACKTIVITY konferencián képviselteti magát a HackerSpace Budapest, a HackerSpace Szeged és a SecureITeam is, és az úgynevezett HackCenterben várják azokat az érdeklődőket, akik izgalmas feladatok, kihívások teljesítésével tesztelnék le a tudásukat, vagy csak
megoldást szeretnének kapni egy-egy problémára. A HackCenter lehetőséget ad eszmecserére, tanulásra, ötletelésre, de 5-10 perces „lightning” előadások is színesítik majd a terem programját.