Fesztivál

18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2019. augusztus 08. (csütörtök) 10:00 - 2019. augusztus 11. (vasárnap) 14:00

4 nap amerikai autós gyönyör, V8 tenger, benzingőz, gumifüst, adrenalin-mámor
➡Több mint 1500 amerikai autó, Low Rider Show, Off Road pálya, Big Foot Autótaposás és padlógázon pörgetett rock and roll bulik!


A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex. Az egész világot meghódító, a 90-es évek svéd pop csillagai látványos show-val érkeznek Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country  muzsikával fűszerezze. A country és bluegrass hangzást az eurodance-szel sajátosan vegyítő svéd banda örökzöld slágereit senkinek sem kell bemutatni, a Cotton Eye Joe, az Old Pop In An Oak és a Wish You Were Here című szerzemények nemcsak a billboard listák élére törtek és rekord ideig vezették azokat, de a táncparkettek világát is örökre meghódították. Talán nem mindenki
tudja, de Cotton Eyed Joe, az amerikai folk legendás figurája, igazi Casanova, a női szívek meghódítója volt. 


Az augusztus 8. és 11. között, immáron 18. alkalommal megrendezésre kerülő amerikai autós dzsemborin a káprázatos autócsodák mellett az amerikai  életérzést közvetítő koncertélményekből is bőven kivehetik a részüket a fesztiválozók. Az adrenalinnal dúsított autós programokat követően fergeteges rock and roll bulik teszik fel az i-re a pontot. A Rednex mellett Török Ádám és a Légió is beveszi a Monostori erődöt. Johnny Cash slágereivel érkezik A  Nyughatatlan zenekar, a keményebb rock érából a Kiss dalokat hozza hazánk egyik legkiválóbb tribute bandája, a Kiss Forever Band. A rockerek nagy örömére a zúzásból a Zorall zenekar is kiveszi a részét. Amerikai autó fesztivál révén a zenei repertoárból nem hiányozhat a rockabilly műfaj sem, melyet a B'15 Truckabilly Trio szállít Komáromba.
1500 amerikai autó, gumifüst verseny, Low Rider Show, Big Foot autótaposás, hajnalig tartó Rock’N’Roll bulik – színtiszta amerikai életérzés, egy hosszú hétvégére, Komáromban.