Fesztivál

3. Fair Play Nap

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest,
Dunakeszi
2120 Dunakeszi,
Budaörs
2040 Budaörs,
Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár,
Pécs
7600 Pécs,
Szolnok
5000 Szolnok,
Veszprém
8200 Veszprém,
Eger
3300 Eger,
Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg,

2019. november 16-án rendezik meg a harmadik Fair Play Napot Magyarországon. Amikor minden frankó: Te újabb és újabb jó zenéket kapsz, kedvenceid pedig meg tudnak élni a zenélésből.


A ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért kezdeményezésére létrejövő kampány célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek. A tavalyi év sikerén felbuzdulva országszerte számos Decathlon áruházban, a fair play jegyében olyan népszerű popzenei előadók játszanak meccseket a sport- és zenekedvelő vásárlókkal, látogatókkal, mint többek között a Halott Pénz, a Jetlag, Kowalsky meg a Vega, a New Level Empire, a Carbonfools, a TNT vagy a Brains. A Kelemen Kabátban segítségével pedig a legnagyobb videómegosztón kisvideókat láthatnak a témában az érdeklődők.


A Fair Play Nap üzenetével idén több csatornán is találkozhatnak az érdeklődők. A Kelemen Kabátban zenekar négyrészes Youtube-sorozatban mutatja be, hogyan készül egy dal, milyen lépései vannak ennek a folyamatnak. Ezen keresztül láthatjuk, milyen sok munka és energia kell egyetlen dal elkészítéséhez. A korábbi évekhez hasonlóan több város koncerthelyszínén találkozhatnak a látogatók a Fair Play Nap üzeneteivel plakátokon, videókon és szórólapokon.


 

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás