Fesztivál

7. Pálinka Fesztivál

Helyszín:


3300 Eger, Törvényház utca 4.
Idén 10 éve, 2008. márciusában nyitott meg Eger bevásárlóközpontja, az Agria Park! Ebből az alkalomból fergeteges "születésnapi pálinkázással" készülnek a március 15-ei hosszú hétvégén! Országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak.

Újra a pálinkáé a főszerep!

Idén 7. alkalommal kerül megrendezésre Pálinka Fesztiválunk, ahol a prémium kategóriás pálinkák és gasztronómiai különlegességek mellett színes programokkal és koncertekkel várjuk a látogatóinkat! 

A gyümölcspálinka a magyar kultúra része és a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke – nem hiába emelkedett hungarikum rangra. Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki március 16-án és 17-én ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket.

Több országosan ismert főzdénél próbálgathatjátok a nemes italokat, amelyek között számos győztes is akad. Sárgabarack, őszibarack, málna, szilva, csipkebogyó, kökény, birs, eper – csak néhány azok közül az ízek közül, melyek megtalálhatók lesznek a rendezvény kínálatában. Ha valaki viszont csak azért hagyná ki a fesztivált, mert nem szereti a pálinkát, annak jó hírrel szolgálunk. A pálinkák mellett borok is képviseltetik magukat.

Ételekből sem lesz hiány. A pálinkák jobban csúsznak a kürtőskalács, sajt, lepény, disznótoros és magyaros fogások mellett, amelyek készítői szintén az ország legjobbjai közül kerülnek ki. 

Fontos, hogy a kabátod ne hagyd otthon, mert este még hűvös lehet!


Program:Március 16., péntek
12.00 kapunyitás
16.30 Jambalaya
18.30 Fish!
20.00 NECC PARTY by Spanish Wax

Március 17., szombat
11.00 kapunyitás
11.00-17.00 10 év 10 állomás - családi vetélkedő a bevásárlóközpontban (további részletek hamarosan)
16.30 Jazzy Bear
19.00 Irie Maffia
20.30 Hütter

Születésnapi kedvezményekkel és meglepetésekkel is készülnek a bevásárlóközpont üzletei ezen a hétvégén!

Linkek:

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás