Fesztivál

7. Paloznaki Jazzpiknik

Helyszín:


8229 Paloznak, Fő út 8.

2018 augusztusában ismét Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa világsztárokkal és a hazai jazz-élet legjavával. Karácsonyra exkluzív early bird jegyakcióval készülnek: a páros bérlet mellé egy üveg Parti Szél cuvée jár ajándékba a koccintáshoz - a főszervező Homola Pincészettől.


 A Paloznaki Jazzpiknik 7. évében újra lehet majd készülni a különleges hangulatú nulladik napra egy egész estés nagy koncerttel (csütörtök), jönnek a 2017-ben már bevált kisebb, klub-hangulatú helyszínek, újra lesz fényfestés, fűben ülés, környékbeli borok és a balatoni gasztronómia legjava. 3 nap, több mint 20 zenei produkció, gyerekprogramok, fesztiválbusz és persze a Balaton közelsége, hogy a koncertek előtt csobbanni is lehessen. 


 A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, délutánonként  interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett.

Linkek: