Fesztivál

7. Tisza-tavi Fesztivál

Morotva Kerékpáros Pihenőpark
2020. július 31. (péntek) 20:00 - 2020. augusztus 02. (vasárnap) 17:00

Helyszín:


2020-ban ismét vár a Tisza-tavi Fesztivál! Kövesd figyelemmel facebook oldalt és a weboldalt, hogy elsőként értesülhess a hírekről.


Az idei nyár egyik csúcspontja a július 31. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő Tisza-tavi Fesztivál lesz. A több helyszínen zajló programokat a szervezők testmozgással és csónakázással kötik össze, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a különleges hangulatú rendezvénynek köszönhetően a résztvevők jobban megismerjék hazánk második legnagyobb tavát. A természet operaházaként ismertté vált fesztivál programját idén Miklósa Erika, Horgas Eszter, Egyházi Géza és Vásáry André mellett számos, hazánkban és külföldön is elismert művész fellépése színesíti.


Világszerte párját ritkítja a Tiszta-tó köré szerveződő komolyzenei rendezvénysorozat, amely idén hetedik alkalommal hívogatja az igényes szórakozásra és mozgásélményre vágyókat. A háromnapos eseményen a közönség nem mindennapi közegben láthatja a hazai komolyzenei színtér legfényesebb csillagait. A szervezők szeretnék közelebb hozni a műfajt az emberekhez, ugyanakkor menekvést nyújtani azoknak, akik egy időre eltávolodnának a nagyvárosok nyüzsgésétől. A megvalósítás idilli helyszíneken, az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Tisza-tó 10 környező településén zajlik.