Fesztivál

8. Nyitott Ház

Pesti Vigadó
2019. május 18. (szombat) 10:00 - 19:00
Ingyenes

Helyszín:

Pesti Vigadó
1051 Budapest, V. kerület Vigadó tér 2Hagyományok és modernkori igények, melyeket a művészet és a kultúra kapcsol össze: koncertek, előadások, workshopok designerekkel felnőtteknek és kézművesfoglalkozások kicsiknek, idegenvezetések, kiállítások – INGYENES PROGRAMOK egész nap!Idén májusban már 8. alkalommal kerül megrendezésre a Nyitott Ház, melyen egész nap programokkal várják a látogatókat. Találkozzon különböző kultúrák néptáncaival. Alkosson együtt a család kisebb tagjaival a gyerekfoglalkozásokon, és a gyűjtsön élményeket a múzeumpedagóiai sétán. Ismerjen meg hazai designereket és készítsen segítségükkel egyedi kiegészítőket! Vegyen részt az idegenvezetéseken, vagy barangolják be a Házat és a kiállításokat saját tempóban. 


A tavasznak és napsütésnek hála megnyílik a panoráma terasz is, ahol frissítőkkel élvezhetik az impozáns és lenyűgöző látványt.


A Pesti Vigadó épülete egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg!