Fesztivál

Advent Liget - Családi Advent a Városligetben

Városliget
Vajdahunyad vára épületegyüttes
2018. december 01. (szombat) 09:00 - 2019. január 12. (szombat) 21:00
Ingyenes

Helyszín:


1146 Budapest, XIV. kerület

1146 Budapest, XIV. kerület Vázsonyi Vilmos sétány 2.

Az Advent Liget egy különleges rendezvénysorozat, ahol a tradíciónak íze, a kultúrának illata, az örömnek hangja, a segítő szándéknak súlya, a szeretetnek pedig ereje van!


2018. december 1-től egészen karácsonyig a Városliget ünnepi díszbe öltözik és szeretettel, programokkal várja a családokat az ünnepváró időszak minden egyes napján. A klasszikus karácsonyi rendezvényeken megszokott kézműves vásár, gasztronómiai különlegességek mellet a Ligetben ingyenes családi programokkal várjuk a látogatókat. A gyermekekre külön hangsúlyt fektetünk, számukra interaktív élményekkel, és tucatnyi meglepetéssel készülünk!


Az Advent Liget programjai nem érnek véget a karácsonyi ünnepekkel! Fergeteges szilveszteri rock’n'roll utcabállal és közös pezsgőzéssel búcsúztatjuk az óévet. SŐT! Az Adventi vásár Újévi vásárrá alakul, mely egészen január 12-ig várja látogatóit!


Ünnepi, interaktív családi műsorokkal, zenei csemegékkel, látvány és élmény programokkal, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára felállított AdományPonttal várja a legendás Városliget minden látogatóját, december elsejétől egészen az újévig!


Minden program ingyenes!