Fesztivál

Adventi Mesehotel

Danubius Hotel Gellért
2019. december 07. (szombat) 10:00 - 2019. december 08. (vasárnap) 17:00

Helyszín:

Danubius Hotel Gellért
1111 Budapest, XI. kerület Szent Gellért tér 1.

Advent második hétvégéjén a Gellért Szálloda újra mesehotellé változik!
December 7-én és 8-án ismét kitárja ajtaját az ország legnagyobb gyerekszobája, benne megannyi programmal, a kütyümentes sárkánykuckótól, a LEGO® játszóházon és a vasútmodell kiállításon át, az erre az alkalomra írt egyedi, zenés mesejátékig.


Az Adventi programkavalkádon mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Lesz például kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó a Bubbles Club és a #kikapcs mobil OFF, élmény ON mozgalom ajánlásával, ahol a gyermekek megtudhatják, hogyan csalogathatják elő, és tehetik kézzel foghatóvá a bennük rejlő színes, kreatív világot, s alkothatnak az ünnep jegyében különböző dolgokat.

Az Adventi Mesehotelben közkívánatra idén másodszor nyílik meg LEGO® játszóház, ahol a fantáziának csak a képzelet szab határt. Ismét itt lesz az Adventi Vasútmodell Kiállítás, hiszen ki ne szeretne képzeletben beszállni egy kis vonatba és végigutazni a majd’ 100 méter hosszú modul terepasztal mesés tájain? A terepasztalokon suhanó vasútmodellek egy egész termet töltenek meg, miközben liliputi tájakon zakatolnak végig. A kisebbeket pedig favonatos játszóház is várja.

Az Adventi Mesehotelbe a Mikulás is beköltözik, és talán az erre az alkalomra írt Kalamajka a Kastélyban című zenés mesejátékban is feltűnik. A történet szerint Csipkerózsika hatalmas partyt rendez csodálatos palotájába a Mikulás idei eljövetelére. Az eseményre az összes mesehős meghívást kap, kivéve a mesék gonosz szereplőit. A 101 kiskutyából jól ismert Szörnyella de Frász emiatt égtelen haragra gerjed és olyan akadályt gördít az ünnepség elé, ami még a Mikulás érkezését is fenyegeti… S hogy vajon mi lesz, kiderül december 7-én és 8-án az Adventi Mesehotelben, a Gellértben.


Mesehotel belépő – Vasútmodell Kiállítás, Kütyümentes sárkánykuckó, Téli kreatív világ LEGO® játszóházzal
Gyerek: 1.800 Ft (3-14 éves korig)
Felnőtt: 2.100 Ft
Mesejáték belépő* – Kalamajka a Kastélyban
Gyerek: 1.600 Ft (3-14 éves korig)
Felnőtt: 1.800 Ft
A Kalamajka a Kastélyban mesejáték csak Mesehotel belépővel együtt vehető igénybe!


Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0-24 órában és online a Gellért Webshop-ban.

Március 3-án újra KultúrKedd!
március 3., kedd 00:00-24:00 Március 3-án újra KultúrKedd!

Kedvezményes jegyek csak egy napig a PORT.hu-n!