Fesztivál

Agria Nyári Játékok

Líceum; Eszterházy Károly Egyetem
Egri vár
Egri Dobó István Gimnázium
2019. június 28. (péntek) 19:00 - 2019. augusztus 17. (szombat) 22:00

Helyszín:

Líceum; Eszterházy Károly Egyetem
3300 Eger, Eszterházy Károly tér 1.
Egri vár
3300 Eger, Vár utca 1.
Egri Dobó István Gimnázium
3300 Eger, Széchenyi István u.19.

2019-ben ismét Agria Nyári Játékok szabadtéri színház, amelynek programjában operettek, vígjátékok, történelmi musical és élő koncertek várják a kultúrakedvelő érdeklődőket.


Az Agria Nyári Játékok ügyvezetése szeretettel köszönti Önöket! 
Az elmúlt évek visszajelzései alapján az Országos Operett és Musical Fesztivál megszervezése egyértelműen sikeresnek mondható. Köszönik a visszajelzéseket, kritikai észrevételeket, ám legfőképpen azt, hogy jelenlétükkel megtisztelték előadásokat, ezzel mintegy igazolva, hogy mindkét műfaj számot tart az érdeklődésre.
Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan az idén is nagyon sok – a fővárosban és vidéki színházakban játszott – előadást tekintettek meg, s talán nyugodt szívvel állíthatják, hogy az országban bemutatásra került, legszínvonalasabb, legsikeresebb produkciókat sikerült leszerződtetniük.
Természetesen az Agria Nyári Játékok gerincét idén is az operettek, és a musicalek alkotják, de szükség van vígjátékokra, bohózatokra, zenés játékokra, gyermekelőadásokra, táncprodukciókra, valamint színvonalas koncertekre is. Így teljes a kép, így találhatja meg mindenki a kínálatban azt, ami a leginkább kedvére való.
Szeretettel várják Önöket idén is az Egri Líceum belső udvarába, az Egri Várba, valamint a Dobó Gimnázium belső udvarába!


 

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás