Fesztivál

AMTS 2019 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
2019. március 22. (péntek) 08:00 - 2019. március 24. (vasárnap) 18:00

Helyszín:


1101 Budapest, X. kerület Albertirsai út 10.

Tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!


Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. A megfelelő adrenalinszintről pedig - számos program mellett - a színvonalas drift és offroad tematika gondoskodik majd.


Mint minden évben, az AMTS 2019-ben is többet és színesebb élményeket nyújt majd elődeinél. A több, mint egy évtizedes fennállása során a határainkon túl is jelentős hírnévre szert tett rendezvényre hatalmas az érdeklődés, így komoly nemzetközi látnivalókban biztosan nem lesz hiány.


Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításokba is számos új színt hoz majd a 2019-es év, rengeteg meglepetéssel készülnek, melyeket folyamatosan adagolnak majd számotokra jövő márciusig. A kiállított csodák mellett pedig számos programmal és eddig nem látott friss tematikával készülnek az új szezonra szezonra, mindezt pedig továbbra is egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2019-ben is!