Fesztivál

Árkád Szeged Futófesztivál 2019

Árkád Szeged
2019. április 28. (vasárnap) 08:00 - 13:00

Helyszín:


6724 Szeged, Londoni körút 3.

Vigyázz... Kész... Futás...!!! Április 28-ikán elrajtol az ÁRKÁD Futófesztivál, minden eddiginél izgalmasabb programmal + ezernyi meglepetéssel! Tudtad, hogy a nevezés mellé járó tomboláddal elképesztően sok nyereményt vihetsz haza, ráadásul nevezési díjaddal a „Reménysugár” a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány-t is segíted? Segíts másokon és szerezz egy életre szóló élményt! Vedd meg jegyedet még ma!


Magyarország legszerethetőbb városában futunk, az ország legélménydúsabb futófesztiválján! Ez most kihagyhatatlan!!

Amiért már most érdemes meghívnod minden ismerősöd:

A többi futóversenyhez képest ez tényleg egy FESZTIVÁL! Az útvonal telis-tele meglepetésekkel, meghökkentő izgalmas állomásokkal - készülj, ez nem egy szimpla, uncsi futóverseny! Brutálisan jó lesz a hangulat: a lemezjátszóknál a 2000-es évek német legendája a Master Blaster!!
A testi lelki felkészülésed biztosítva lesz, erre a garancia a Futófesztivál háziasszonya Rubint Réka (Rubint Réka oldala) lesz!!!
A nevezés mellé járó tomboládon elképesztően sok nyereményt vihetsz haza


Futva segíthetsz: a nevezési díjaddal a „Reménysugár” a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány-t segíted

A tavaly már bevált gyönyörű útvonalon futunk, de most megfordítva: az ÁRKÁD Szegedből indulunk, majd végig kocogjuk - futjuk - sprinteljük a világ legszeretnivalóbb városát! Érdemes rákészülni, mert vár egy keményebb 5,5 km-es táv, de a családok is csatlakozzanak bátran, mivel egy 2.2km-es Családi Futammal is készülünk!