Fesztivál

BabaMama Expo

Papp László Budapest Sportaréna
2018. november 16. (péntek) 10:00 - 2018. november 18. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület Stefánia út 2.

Milyen vitaminokat érdemes szedned a terhesség alatt? Hordozós anyuka leszel vagy babakocsis? Gondoltad volna, hogy a férfiak szervezete is drámai változáson megy át a kisbaba születése körüli időszakban? Nem lesz szükséged szakirodalomra, ha november 16-18. között te is részt veszel a BabaMama Expón. Tedd fel minden kérdésedet egyetlen hétvége alatt!


Az ország legnagyobb családoknak szóló rendezvényén számtalan érdekes újdonságot kipróbálhatsz. A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve az autóba szerelhető okos biztonsági felszerelések mellett, ott lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is.


A háromnapos eseményen természetesen a szakértők sokasága sem hiányozhat: szoptatási tanácsadás, babamasszázs, szülésfelkészítő tanfolyam, dietetikus, sőt gyerekorvos is vár, hogy a segítségedre legyenek. Idén kiemelten foglalkoznak az édesapákkal, hiszen egy gyermeknek két szülője van, a picinek pedig a kezdetektől óriási szüksége van az apukájára!


Nyitva: minden nap 10 - 18 óráig


Belépőjegy árak
Felnőtt jegy: 2500 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2000 Ft
Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek): 6500 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás