Fesztivál

Bónusz Electronic Music Festival 2017

Helyszín:


1101 Budapest, X. kerület Albertirsai út 10.

2017-ben december 9-én kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egy napos indoor fesztiválja: a BÓNUSZ Electronic Music Festival. 


A három arénában és egy szabadtéri színpadon zajló esemény valódi sztárparádéval várja idén is az elektronikus zene kedvelőit !


Kelet és Közép-Európában egyetlen helyszínként itt lesz megtekinthető és meghallgatható RICHIE HAWTIN "CLOSE - Spontaneity & Synchronicity” néven futó innovativ dj-live show-ja, amit a világon mindössze 13 helyszínen mutat be. Az audio-vizuális performanszhoz különleges, máshol eddig még nem prezentált, RICHIE HAWTIN-tól megszokott magas színvonalú egyedi látványvilág párosul.


Velünk tart két igazi dj legenda: LUCIANO és RICARDO VILLALOBOS. Mindketten először lépnek fel Budapesten és a Green arénában egy világ szinten is különlegességszámba menő 4 órás felejthetetlen back to back szettel várják rajongóikat. 


Csatlakozott a fellépők közé az amerikai techno ikon DUBFIRE is, továbbá olyan klasszikus techno mesterek, mint OSCAR MULERO, THE ADVENT, vagy éppen JOHANNES HEIL. Képviseltetik magukat a fiatalabb techno generáció legjobbjai: REBEKAH, PFIRTER, JONAS KOPP, BLACK ASTEROID valamint ELECTRIC RESCUE is. A lazább ütemek kedvelőinek örömére érkezik SONJA MOONEAR és DORIAN PAIC. A magyar élvonalat pedig többek közt HOT X, SANFRANCISCOBEAT, GABOR KRAFT, SIKZTAH és MATEO & SPIRIT képviselik majd.


Red Arena:  
RICHIE HAWTIN - CLOSE - Spontaneity & Synchronicity tour 2017 
DUBFIRE 
THE ADVENT live 
JOHANNES HEIL live 
BLACK ASTEROID 
HOT X 
SANFRANCISCOBEAT 
GABOR KRAFT


Green Arena: 
LUCIANO b2b RICARDO VILLALOBOS 
SONJA MOONEAR 
DORIAN PAIC 
SECRET FACTORY 
COLOBOMA live 
JAMES COLE 


Black Arena: 
OSCAR MULERO 
REBEKAH 
PFIRTER 
JONAS KOPP 
ELECTRIC RESCUE 
SIKZTAH 


Akvárium Stage:  
MATEO & SPIRIT 
GREGORY S 
METHA 
BERNATHY ZSIGA 
BOHUMIL 
ADAMBENCE 
DENES TOTH


 


 

Linkek: