Fesztivál

BrandFestival YOUTH - Megoldások klímapara helyett!

BMC - Koncertterem
2019. november 20. (szerda) 19:00 - 23:59

Helyszín:

BMC - Koncertterem
1093 Budapest, IX. kerület Mátyás utca 8.

A tavalyi, nagysikerű meetup után idén újra BrandFestival Youth! Tájékozódj és vitázz egy égető társadalmi problémáról: a klímaválságról!
Nincs most ennél nagyobb és megosztóbb topic a neten, mindenki felszállt a klímavonatra! De most a megoldásra kell fókuszáluni a szorongás helyett!
A társadalom látványosan két részre szakadt, ökoharcosokra és ökoszkeptikusokra!
Az egyik oldalon a Földért aggódó zöldforradalmárok, a másik oldalon „ez természetes folyamat” jelmondattal dacoló klímatagadók. A szorongás vagy a félrenézés a természetes reakció? Egyik sem? Vagy mindkettő?
Az egyik oldalnak Greta Thunberg a környezetvédelem vezéralakja, a másik oldalnak csak egy iskolás, akit túltol a média. Az egyik oldalon szelektív kukák, klímatüntetések és #plasticfreejuly, a másik oldal szerint viszont eléggé képmutatás a „repülő helyett vonattal” Insta-kép mutatás. 
Érvek és ellenérvek. Tények és álhírek. Komolyan vegyük vagy bagatellizáljuk?
Az este folyamán kérdeznek és megkérdőjeleznek. Megéri-e zöldnek lenni, milyen áron legyünk azok? Számonkérhetőek vagyunk-e mi, “kisemberek”? Mi a valódi felelőssége a fogyasztóknak és a cégeknek a megoldásban? Milyen szerepük van a művészeknek és az influencereknek? És hogyan győzzük le, ha már fojtogat a klímaszorongás?
Ha te is valamelyik tábort képviseled, vagy óriási benned a zavar és a kettő között óceánba dobott zacskóként lebegsz, akkor vegyél részt a BrandFestival Youth meetupján, és keresd meg a többiekkel együtt a válaszokat!


 

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!