Fesztivál

Budapest Central European Fashion Week Autumn

Bálna
2020. március 09. (hétfő) 09:00 - 2020. március 14. (szombat) 22:00

Helyszín:

Bálna
1093 Budapest, IX. kerület Fővám tér 11-12.

A nemzetközi divathetek programjához igazodva március 9 – 14. között kerül megrendezésre a 2020-21-es őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week a Bálna Budapestben. A szezon egyik legjelentősebb divatrendezvényén megtekinthetőek lesznek többek között azok a magyar márkák, akik a milánói divathéten is bemutatnak februárban. 


A szervezők a hazai márkák prezentálása mellett ezúttal is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtsanak a nemzetközi tervezőknek, illetve meghívják a szakma legismertebb képviselőit, divatszerkesztőit és influencereit az eseményre. A BCEFW alatt különféle kapcsolódó események, ökotudatos workshopok és kerekasztal beszélgetések színesítik a divathét programját városszerte.


A szervezők egyik fő célkitűzése, hogy a főváros aktívabban bekapcsolódjon a divatipar nemzetközi vérkeringésébe, de mindemellett szeretnék, hogy Budapest is felkerüljön a fenntartható divatvárosok palettájára és szemléletváltó szerepe legyen a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.