Fesztivál

Budapest Central European Fashion Week

Bálna
2021. október 11. (hétfő) 12:00 - 2021. október 17. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

Bálna
1093 Budapest, IX. kerület, Fővám tér 11-12.

Nézd az első sorból a magyar és regionális tervezők legújabb tavasz-nyári kollekcióit!

A Magyar Divat & Design Ügynökség nyolcadik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. A különleges esemény a divat világa iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan program, hiszen ismét közelről csodálhatják meg a tervezők lenyűgöző alkotásait!

Október 11-17. között végre ismét sor kerülhet az esemény offline megvalósítására, ahol a magyar és régiós tervezőknek, valamint a Young Talents Program fiatal tehetségeinek élőben nyílik lehetősége bemutatni a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait. Az eseményre már elindult a jelentkezés, a BCEFW várja a lelkes, és tehetséges és innovatív tervezőket a divathét weboldalán!

A magyar divattervezők számára a Budapest Central European Fashion Week jelenti a divat iránt érdeklődő nagyközönséggel való találkozás elsőszámú állomását. Az esemény résztvevői első kézből ismerhetik meg a következő szezon meghatározó darabjait.

A side eventek, illetve a Budapest Select pop-up store az eseményt kiegészítve vár minden érdeklődőt, hogy az éppen aktuális, szezonális darabokat a látogatók személyesen is megtekinthessék, felpróbálják és megvásárolják!