Fesztivál

Budapest Pride 2019 Felvonulás

Budapest
2019. július 06. (szombat) 15:00 - 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest,

Van egy közös a történetünkben. A családunk, az iskolánk, a munkahelyünk, a lakóközösségünk, a falunk, a városunk, az országunk, a hobbink, a kedvenc filmünk, a sport, amit űzünk, a közösségeink azok, melyek biztonságot, állandóságot, barátságokat, szórakozást, fejlődést jelentenek számunkra. Segítenek nekünk eligazodni a világban, általuk határozzuk meg magunkat és velük, a közösség tagjaival érezzük igazán, hogy nem vagyunk egyedül. A Budapest Pride is ezt jelenti sokak számára, és nem csak az LMBTQ emberek számára.
Manapság az élet minden területén azon van a hangsúly, hogy ki-miben és mennyivel jobb, vagy rosszabb a másiknál, hogy észre sem vesszük értékeit. És ez túlmutat az LMBTQ közösségen, hiszen a különféle csoportok is összefonódnak más tulajdonságok, élethelyzetek, érdeklődési körök, vagy bármi egyéb mentén. A 2019-es fesztivál és felvonulás szóljon arról, hogy a különbségek helyett keressük egymásban a hasonlóságot, a közös pontokat, mert csak ezek által fogunk sikeres, boldog közösséget alkotni.
Találkozzunk 2019. július 6-án, vonjunk fel a közösségért! Gyere velünk, és mutassuk meg, hogy továbbra sem adjuk fel! Adjuk tudtára a világnak, hogy a beletörődés helyett a cselekvést választjuk, és adjuk tudtára azoknak, akik félelemben, magányosan élnek, hogy nincsenek egyedül. Mi itt vagyunk velük, és hangot adunk mindenkinek, aki igazságos, sokszínű, elfogadó világot szeretne. Várunk mindenkit, aki egyetért a fenti célokkal és értékekkel, legyen az LMBTQ közösség tagja, vagy támogatója, mindenki részvétele számít, mindenki jelenléte fontos!

Ajánlók és kritikák: