Fesztivál

Budapesti Nyári Fesztivál

Helyszín:

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
1139 Budapest, XIII. kerület
Margitszigeti Víztorony
1138 Budapest, XIII. kerület Margitsziget
Városmajori Szabadtéri Színpad
1122 Budapest, XII. kerület Városmajor hrsz: 6835/17
Budapest
1000 Budapest,
Interaktív Meseszínpad (Margitsziget)
1132 Budapest, XIII. kerület Margitsziget
Szent Margit kolostor-romok
1007 Budapest, Margitsziget

A Szabad Tér Színhát közleménye:


"


A Városmajori Szabadtéri Színpad meghirdeti idei évadát. Örömmel értesültünk a kormány május 27-én, a Magyar Közlönyben megjelent rendeletéről, melyben meghatározott feltételek mellett lehetőséget ad a szabadtéri színházak megnyitására is.


A korábban lemondott júniusi előadásokat már nem áll módunkban megtartani, terveink szerint július közepén nyitjuk meg kapuinkat a nézők előtt. Bízunk abban, hogy júliusig a szabadtéri színházak újabb engedményeket kapnak a nézőtéri ültetéssel és a közönség fogadásával kapcsolatban, addig azonban a jelenlegi szabályozás értelmében csak minden negyedik helyre tudunk jegyet árusítani.


Annak érdekében, hogy minden esetben rugalmasan tudjunk alkalmazkodni az éppen hatályos rendelkezésekhez, nézőtereinket szektorokra bontottuk a korábbi jegyárkategóriák szerint, nézőink pedig érkezési sorrendben foglalhatják el a helyüket. Ez segít  nekünk abban, hogy az érvényben lévő járványvédelmi intézkedéseknek megfeleljünk, valamint fenntartsuk annak a lehetőségét is, hogy a családok, illetve az egy háztartásban élők a későbbiekben mégis egymás mellett foglalhassanak helyet, de még véletlenül se szegjük meg a mindenkori szabályozás által előírt ültetési rendet. Nézőtereink telítettségét folyamatosan figyeljük, hiszen fontos, hogy csak annyi helyet értékesítsünk, ahány nézőnk az aktuális rendelet szerint biztonságban helyet tud foglalni.


Természetesen számunkra is elsődleges szempont a biztonság, ezért a távolságtartásra és az egészség megóvására vonatkozó elővigyázatossági intézkedések maximális betartása mellett indítjuk a jegyértékesítést, és fogadjuk nézőinket.


A halasztott indulás miatt úgy döntöttünk, hogy a 2020-as szezont szeptember közepén zárjuk, a korábban júniusra meghirdetett programok egy részét augusztus végére, illetve szeptemberre helyeztük át, ezért a szokásos Színházi Szemle is későbbi időpontban indul az idén. Folyamatosan bővülő programkínálatunkról a honlapunkról tájékozódhatnak.


Továbbá értesítjük Önöket, hogy a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira a korábban megváltott jegyek érvényesek maradnak, de az új ültetési struktúra miatt nem konkrét székre szólnak, hanem vendégeink az árkategóriának megfelelő szektorban, érkezési sorrendben foglalhatnak majd helyet.


Az új időpontra áthelyezett előadások esetén pedig a már előre megváltott jeggyel rendelkező nézőink, amennyiben a módosított időpont nem megfelelő számukra, a következő lehetőségekkel élhetnek, személyesen belvárosi jegyirodánkban:



  • az előre megváltott jegyek másik városmajori előadásra cserélhetőek,

  • vagy ugyanabban az értékben az évad végéig beváltható utalványra,

  • illetve 2020. július 11-ig visszaválthatóak.


A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra meghirdetett, de a járvány miatt lemondott előadások esetében a jegyek jegyirodánkban másik margitszigeti előadásra cserélhetőek, illetve online visszaválthatóak, amelyet jegyértékesítő partnerünknél, az Interticket felületén lehet várhatóan június 22. és július 17. között jelezni, melyről hamarosan a honlapon és e-mailben is értesítjük közönségünket.


Megköszönjük, ha a színházunkban folyó munkát támogatja azzal, hogy nem váltja vissza jegyét. Erről szintén az Interticket felületén, várhatóan június 22. és július 17. között nyilatkozhatnak nézőink. #köszönjük


Az új helyzet bennünket is kihívások elé állít, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy korábban megálmodott évadunkat a körülmények ellenére a lehető legteljesebb formában valósítsuk meg. Amennyiben jegyvásárlásról, illetve a jegyek cseréjéről vagy visszaváltásáról információra lenne szükség, készséggel állunk rendelkezésére a 06 1 301 0147-es telefonszámon vagy a jegyiroda@szabadter.hu e-mail címen.


Köszönjük eddigi türelmüket és megtisztelő támogatásukat, hamarosan találkozunk!"


 

aug. 01.
  • 20:00
szept. 04.
  • 20:00
szept. 05.
  • 20:00