Fesztivál

Budavári Palotakoncert 2019

Budai vár
2019. augusztus 02. (péntek) 20:30 - 2019. augusztus 16. (péntek) 21:00

Helyszín:

Budai vár
1014 Budapest, I. kerület

A Budapesti Operettszínház sztárjai évek óta kápráztatják el közönséget fergeteges operett gáláikkal a Budai Vár Oroszlános udvarában. A nyári estéken a fényárban fürdő vár csodálatos helyszín a hungarikummá vált operett ünneplésére. A mára magát már fesztivállá kinővő Budavári Palotakoncert legjobban várt műsorszáma az Operett gála, ahol olyan sztárokkal találkozhattunk az elmúlt években mint Oszvald Marika, Peller Anna, Peller Károly, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Faragó András, Kalocsai Zsuzsa, Lukács Anita, Vadász Dániel, Boncsér Gergely, Szendy Szilvi, Kocsis Dénes és még sokan mások.


A Budavári Palotakoncerttel teremtatt hagyomány idén is folytatódik és újra a legismertebb operett dalok csendülnek fel a Duna felett a Várban. A Budavári Palotakoncert 2019-es fellépőit már ki is hirdették.


Fellépők:
Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Dancs Annamari, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Fischl Mónika, Bordás Barbara, Laki Péter, Ninh Duc Hoang Long, valamint a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny különdíjasai: Faragó Alexandra és Dénes Viktor.