Fesztivál

B.U.É.K. Miskolc 2019

Szent István tér
2018. december 31. (hétfő) 19:30
Ingyenes

Helyszín:

Szent István tér
3500 Miskolc, Szent István tér

Bulizd át az éjszakát! Köszöntsd az új évet a Szent István téren! Sztárfellépők, látványos fény- és tűz show, meleg ételek, forró italok várnak. Öltözz jó melegen, de a hangulat biztos, hogy forró lesz! Itt lesz a Follow the Flow, Bárány Attila, Spigiboy és Veréb Tamás is, valamint a Delta Sigma dj-i és táncosai.


Az estét, az év felfedezettje nyitja meg. A Legjobb magyar előadó, akik idén az MTV Europe Music Awards-on képviselték hazánkat. Nem tudja senki, Maradok távol… te is együtt énekelheted velük a legnagyobb slágereket!


A csapatot két ismert lemezlovas váltja. A szakma doyenje, a 80-as évek óta folyamatosan sikert arató, a legnépszerűbb klubokban játszó Bárány Attila; valamint a legendás lemezlovas, Spigiboy, aki Szentpétervár és Split után Miskolcon szórakoztatja a közönséget.


Őket városunk szülötte, a Budapesti Operettszínház sztárja, a Sztárban sztár negyedik évadának nyertese, a 2017-es úszó világbajnokság hivatalos szurkolói dalának előadója követi a színpadon. Veréb Tamás mindig örömmel jön haza, a miskolciaknak pedig szívét-lelkét kiteszi a színpadon.


Éjfélkor újévi show köszönti a 2019-es évet, szikra vízesés, szikra szökőkút fokozzák a hangulatot. Hajnal kettőig pedig a Delta Sigma dj-i és táncosai gondoskodnak a szuper buliról. A szilveszteri programot hajnalban látványos pirotechnikai elemek búcsúztatják.