Fesztivál

Burgers and Wheels 2019

Létra
2019. május 25. (szombat) 10:00 - 23:00

Helyszín:

Létra
7625 Pécs, Vince u.11-13.

Idén sem maradtok épített motor, autó, bicikli, roller nélkül.
Kísérőnek kínálnak mellé jobbnál jobb, szívvel-lélekkel készített ételeket, na és persze italokat. Aki járt már erre, úgyis tudja milyenek a "pécsi éjszakák".
Aki nem, annak röviden, mégis mi a kotta:
A motorokat, autókat, műszaki különlegességeket szerető csapat vendégül látja az ország többi hasonló nagy -vagy éppen kis- szakállú pajtásait, csuklásig emlegetik közösen a schubertű feltalálóját, megvitatják, hogy még mindig 42 az élet értelme. Teszik ezt finom ételek és italok társaságában, ha úgy van, motoroznak egyet Pécs és környékének legjobb útvonalain, este pedig közösen áldoznak némi alkohollal és hangos zenével a pillangószelepek oltárán.
Család és más állatbarát a rendezvény, de kérlek vegyétek figyelembe hogy az állandó jövés menés, és a járművek némi veszélyt rejtenek magukban, így kérnek, ha apróbb szörnyecskékkel érkeztek extra figyelemmel legyetek irántuk! 
Lehetőleg érkezz valamilyen járművel, ami kicsit is kilóg a tömegből, legyél nyitott el és befogadó, a közösségünkben a megbélyegzésnek, szélsőséges nézeteknek helye nincs!