Fesztivál

Charity Fest 2019 - Az adományfesztivál

közreműködő
közreműködő
közreműködő
közreműködő
közreműködő
Dürlin
Dürer Kert
2019. május 18. (szombat) 08:00 - 2019. május 19. (vasárnap) 05:00

Helyszín:


1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19.

1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

A Charity Fest a Bike Maffia által szervezett adományozói, szabadidős élménynap.
Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálhatják a programok közül a nekik megfelelőt. Szabadtéri közös bográcsolás, főzőverseny, temérdek sport- és gyermekprogram, közös piknikezés és társasjátékok várják a látogatókat nappal, este pedig koncerteket kínálnak a bulizni vágyóknak.
A fesztiválon lehetőséget teremtenek civil és segítő szervezeteknek, csapatoknak, illetve cégeknek, vállalatoknak, hogy megismerkedjenek egymással. Azok a vállalkozások, amelyek már foglalkoznak a társadalmi felelősségvállalással, vagy azok, amelyek éppen most tervezik, hogy belevágnak valamilyen CSR tevékenységbe, ez egy remek lehetőség civil szervezetek megismerésére. A szervezetek pedig jövőbeni támogatóikkal találkozhatnak.
A fesztivál helyszíne a Dürlin Budapest és a Dürer Kert. A nappali programokon a Dürlin ősfás parkjának köszönhetően érezhetitek a természet közelségét, este pedig profi körülmények között élvezheted a szabadtéri és beltéri koncerteket, DJ szetteket.


DÜRLIN RENDEZVÉNYPARK
10.00-18.00
Gyermekkoncertek:
Eszter-lánc mesezenekar
Rutkai Bori Banda
Hahó Együttes
Egész nap: főzés, bográcsolás, dj szettek, sport- és szabadidős programok.
Fine Heart Charity Flash Day - Tetoválók a házban! Varrass, és a támogatásod az adomány alapba kerül!


DÜRER KERT
19.30-hajnalig
Common Vibe - Várkonyi Csibészek
Bohemian Betyars
Korai Electric Ambient
És még számos meglepetésvendég, akiket hamarosan felfedünk. :)


HOGY MIÉRT ADOMÁNYFESZTIVÁL?
A fesztivál teljes bevételét adományozásra fordítják.
A programok látogatói belépőjegyeik megváltásával egyben adományoznak is, három kiemelt szervezet tevékenységét támogatják.
A kitelepülő vállalkozások, cégek egy általuk meghatározott adományösszegért cserébe jelenhetnek meg a fesztiválon. A kitelepülés összegét a cégek határozhatják meg.
A civil, segítő szervezetek számára a kitelepülés ingyenes, számukra jó lehetőség az esemény, hogy későbbi támogatóikkal, önkéntes segítőikkel találkozhassanak.
A kitelepülésen túl cégeknek, illetve magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, csoportoknak is lehetőségük van beszállni a közös bogrács programba. Az elkészült ételeket a fesztivál látogatói vásárolhatják meg, a megmaradt adagokat pedig a Bike Maffia sürgősségi Ételmentő csapata rászoruló embereknek, intézményeknek szállítja el.
A kitelepülésekből és a belépőjegyekből származó bevétel teljes összege három kiemelt civil szervezet, illetve az általuk képviselt ügyek között kerül felosztásra.


A 2019-ben támogatott szervezetek:
1. BAGázs Közhasznú Egyesület
2. Budapest Bike Maffia
3. Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület