Fesztivál

Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál 2020

Akvárium Klub
2020. április 03. (péntek) 14:00 - 2020. április 05. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület Erzsébet tér 12

Az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló nemzetközi filmfesztivál Magyarországon, a CINEMIRA 2020. április 3. és 5. között, az Akvárium Klubban várja a családokat. A nézők több mint 80 ország minőségi gyerekfilmjeit láthatják élőszereplős, animációs- és dokumentum műfajban. A vetítések mellett filmes, animációs, kaszkadőr, és smink foglalkozásokon próbálhatja ki magát a fiatal közönség. 


Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál több mint 80 országból érkező gyerekfilmekkel, filmes, animációs, kaszkadőr workshopokkal várja a nagyközönséget. A fesztivál célja, hogy a gyerekközönség filmeken keresztül ismerje meg a világ különböző kulturáit. A Cinemira egy igazán interkatív fesztivál, ahol a fiatal közönség nem csak nézőként, de aktív alkotóként beavatást nyer a film és animáció forgatás, a filmes smink és maszk készítés, vagy épp a kaszkadőrködés rejtelmeibe.


A fesztivál idejére az Akvárium Klub kávézója Kölyök Film + Dizájn vásárrá alakul, ahol a látogatók filmplakátok, filmes ajándéktárgyak, gyerekkönyvek és profi filmes eszközök között böngészhetnek.

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás