Fesztivál

Contact 2019 - XV. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia

Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
2019. november 06. (szerda) 14:00 - 2019. november 08. (péntek) 13:00

Helyszín:

Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u.14.

A környezet folyamatos mozgásban van, minden napra jut egy új kihívás. 2019-re nem elég éves találkozóra hívni az ügyfélkezelésben érintetteket, többet, mást és másként kell nyújtani. Ezért is folytatják az Országos Ügyfélszolgálati Konferencia hagyományait. 


A CONTACT naprakész. Reagál a változásokra, az ügyfélszolgálati szakma elvárásainak megfelelően közvetíti a trendeket, újdonságokat, ötleteket és tanácsokat ad, jó példákat mutat be, platformot teremt nagy találkozásokhoz. Szakmai műhelyként kívánjuk támogatni mindazokat, akik célja modern, hatékony és ügyfélbarát ügyfélszolgálatok fenntartása.


VÁLTOZÁS. Semmi sem állandó. Az ember tervez, de minden nap hoz valami újat, ami miatt át kell gondolni a korábbiakat. Alkalmazkodás és rugalmasság a két kulcsszó. A CONTACT válasz a rohamosan változó világ és piac elvárásaira.


MEGÚJULÁS. Meddig örülhetünk egy projekt sikerének? Egy jól bevált eszköz, módszer szavatossága mikor jár le? Mik a zsákutca jelei? Mi mutatja, ha valami felett eljárt az idő? Mi levontuk a szükséges következtetéseket: mást nyújtunk, más eszközökkel, frappánsabb módon és hatékonyabb technikákkal.


 


 

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás