Fesztivál

Corvin Moziéjszaka 2019

Corvin mozi
2019. február 16. (szombat) 18:00 - 2019. február 17. (vasárnap) 06:00

Helyszín:


1082 Budapest, VIII. kerület Corvin köz 1.

Február 16-án este ismét a Corvin mozi mind a hat termében útjára indul a népszerű filmes maraton, s hajnalignézhettek új, még újabb, sőt premier előtti filmeket. A legjobb dolgok idén is változatlanok, vagyis a megvásárolt belépővel korlátlanul látogathatók a termek, illetve filmek, s ez alatt természetesen a büfé is szolgálatra készen várja a látogatókat. A karszalagok ára egységesen 3600 Ft.


Külön öröm, hogy a moziéjszaka nézőit már új ülések és friss látványelemek fogadják majd. A felújítás a napokban kezdődik, ám csak részleges leállást jelent, a mozi ezalatt is zavartalanul üzemel.


Amit már biztosan láthattok a nézők: Alita: A harc angyala, Bohém Rapszódia, Üveg, Heavy túra,  Ruben Brandt, a gyűjtő, Rossz versek, Pusztító, Ragadozó városok 3D, Instant család, A ház, amit Jack épített, Nyitva – és további sikerfilmek az elmúlt hetek bemutatóiból. A teljes program hamarosan elkészül.


 

Ajánlók és kritikák:

  • 2019. február 8.: Megújult a Corvin mozi Alig két hét alatt teljesen átalakult a főváros patinás filmszínháza, a Corvin...