Fesztivál

Dél-alföldi Szlovák Kulturális Nap és Szárazkolbász Fesztivál Tótkomlóson

Tótkomlós
2019. április 27. (szombat) 10:00 - 2019. április 28. (vasárnap) 22:00
Ingyenes

Helyszín:


5940 Tótkomlós,

Dél-alföldi Szlovák Kulturális Nap és Szárazkolbász Fesztivál Tótkomlóson 2019. április 27-28-án. A rendezvény látogatói betekintést nyerhetnek a szlovák kultúra jellegzetességeibe, szlovák ételeket kóstolhatnak meg. A Kulturális nappal egy időben megrendezésre kerül a Szárazkolbász-verseny, ahol a jellegzetes ízével messze földön híres komlósi kolbász remekei sorakoznak fel. Városszerte izgalmas programokkal várják a látogatókat!


Városszerte programokkal készülnek a rendezvény idejére a szervezők. A szárazkolbász versenyen kiválasztásra kerül a legjobb komlósi kolbász, mely messze földön híres. A jellegzetes ízével minden kolbász rajongó kedvence a komlósi csemege. A legjobbak az idén ismét elismerésben részesülnek.

A gasztronómia mellett a kultúra is szerepet kap, hiszen több szlovák jellegzetességbe nyerhet betekintést a kultúra iránt érdeklődő vendég. Mindenkit sok szeretettel várnak, kicsiket és nagyokat egyaránt. Bárki talál kedvére való elfoglaltságot. Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánnak az esemény szervezői.